Wie ben ik

Reinhilde Dillen

_U3A0430 300px-3

Na een 22 jarige loopbaan als huisarts met een ruime interesse voor holistische geneeswijzen
( fytotherapie, aromatherapie, acupunctuur, bewustzijnsdruppels) en de psychologie van de mens, heb ik me toegespitst op de acupunctuur, ademhaling (healing breathing) en coaching van mensen vanuit een bewustzijnsverruimend perspectief. Werken vanuit de lichaamstaal staat centraal. Je lichaam leren beluisteren en op een liefdevolle manier ondersteunen op een zo natuurlijk mogelijke manier, je begeleiden naar het pad van je eigen Zijn. Ik werk individueel en in groepsverband.  Ik begeleid groeigroepen oa rond hypersensitiviteit en geef workshops, voordrachten, introductieavonden, meditatieve activiteiten en organiseer ontmoetingsevenementen. In de nabije toekomst plan ik opleidingen rond de Healing Breathing.

>Lees meer

Contactgegevens:

Reinhilde Dillen

Pertendonckstraat 33

2520 Broechem

tel: 03/ 886 36 00

GSM: 0494/456 885