Over De Witte Lelie

Bij De Witte Lelie kan je terecht voor volgende zaken:

Therapeutisch werk:

Acupunctuur

Acupunctuur is een oude Chinese behandelmethode die gebruik maakt van naalden die in het lichaam aangebracht worden. Ze is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde, een holistische geneeswijze die meer dan 2000 jaar oud is. De Chinezen observeerden de natuur en vonden een samenhang van de dingen, alles stond in evenwicht met elkaar. Ze projecteerden dit model op het menselijk lichaam en gebruikte het met succes om ziekten te behandelen.

Lees meer

Ademhaling

Wij werken rond ademhaling in de vorm van Healing Breathing. Healing Breathing is een ademtechniek gecombineerd met helingstechnieken die op een zachte, liefdevolle, veilige en krachtige manier een diepgaande positieve verandering brengt in je leven. Vanuit het lichamelijke wandelen we door het mentaal emotionele naar het energetisch gebied om uiteindelijk in contact te komen met wie we werkelijk zijn. Op een respectvolle manier doorlopen we samen stap voor stap al je processen op deze gebieden zodat je opnieuw blij kan genieten van het leven, van je werk en je relaties.

Lees meer

Coaching

Bij De Witte Lelie kan je ook terecht voor therapeutische coaching.  Coaching betekent begeleiding. We lopen samen met jou een stuk mee op je pad, we gidsen je tot je zelf alleen verder kunt. Want het is jouw pad met jouw eigen keuzes, bewust of onbewust, en jouw verantwoordelijkheid over je keuzes. Jij bent de meester van je leven.

We leren je te voelen wat er werkelijk in jou leeft en wat helemaal bij jou past, waar jij blij van wordt. We helpen je ook ontdekken wat je allemaal tegenhoudt om jezelf te zijn en je eigen stappen te zetten zodat je weer vreugde en harmonie kan beleven en hoe je kan omgaan met die belemmerende, oude patronen. We gaan heel concreet aan de slag met jouw verhaal en situatie. Ook met jouw lichaamstaal want dikwijls geeft het lichaam aan wat er in je onderbewustzijn gebeurt. Het is als het ware de uitlaatklep van de overdruk in je stoofpot van je onderbewuste.

Lees meer

Activiteiten

De Witte Lelie organiseert regelmatig workshops rond ademhaling en coaching. Daarnaast organiseren we een groeigroep rond hooggevoeligheid. Vanuit een interactieve uitwisseling, delen we onze ervaringen en belevingen rond hooggevoeligheid op een positieve manier zodat we elkaar positief ondersteunen.

Ontdek hier het programma

Emoconie

lees meer