Ademworkshop: Kennismaken met de Healing Breathing

Sta je soms stil bij je ademhaling? In deze haastige wereld nemen we weinig tijd en ruimte om stil te staan bij onszelf en bij de manier hoe we leven.  Dit vertaalt zich in onze ademhaling. Hoe meer we onszelf voorbijlopen, hoe meer we onze ademhaling gaan beperken. Maar er is goed nieuws! Hoe meer we onze adem weer gaan laten stromen, hoe meer energie we in ons leven krijgen en hoe meer ons leven gaat stromen.

In deze workshop kan je kennismaken met de Healing Breathing. Dit is een veilige, krachtige en zeer helende manier van ademen waardoor je leven en je gezondheid op een positieve manier veranderen. Eens onder de knie, kan je met deze ademhaling heel wat zelf transformeren in je leven.

We gaan ons  bewust worden van ons adempatroon en leren hoe we die kunnen herstellen. Via de ademhaling kunnen we onze onbewuste en onverwerkte emoties, trauma’s en overtuigingspatronen en onze stresspatronen helen en loslaten.

Healing Breathing is een ademtechniek gecombineerd met helingstechnieken die op een zachte, liefdevolle, veilige en krachtige manier een diepgaande positieve verandering brengt in je leven. De healing breathing helpt je om fysiek, psychisch en energetisch gezond en in evenwicht te blijven via de opruiming van alle onbewuste en bewuste storende overtuigingspatronen, onverwerkte emoties en traumatische belevingen. Je komt weer bij jezelf en vindt opnieuw rust, blijheid en balans in je leven.

Inhoud workshop: We stellen de healing breathing voor, kijken naar adempatronen, dwz dat we kijken hoe je ademt want dat vertelt hoe je in het leven staat. We maken  stap voor stap kennis met de ademtechniek van de healing breathing om die patronen te herstellen. We eindigen met een volledige ademsessie onder intense en liefdevolle begeleiding.

Wanneer? woensdag 13 november van 19u30 tot 22u

Voor wie?: Voor beginners

Begeleiding: Reinhilde Dillen

Plaats: Pertendonckstraat 33, 2520 Broechem

Prijs: 45€ ter plaatse te betalen

Meebrengen: een matje, dekentje, kussens en warme sokken. Doe gemakkelijke, losse kledij aan.

Inschrijven: Inschrijven verplicht tot 10 november. Dit kan via website, via mail: dewitteleliexrl@gmail.com of GSM: 0494/456 885

> Schrijf nu in