Bewustzijnsgroeigroep “Harmonisch samenleven vanuit het HART”

Ben je iemand die verlangt naar een liefdevollere wereld waar het leuk en gezellig is om in te leven? Heb je behoefte daarover maandelijks met andere mensen uit te wisselen en samen met hen een groeiproces door te maken om bij onszelf die harmonie te creëren en beter naar ons hart te luisteren? Zo kunnen we stilaan het pad bewandelen dat ons naar die samenleving leidt, een harmonische samenleving waarin het Hart centraal staat.

Als dit jou aanspreekt omdat jij ook gemotiveerd bent om te bouwen aan een liefdevollere wereld van harmonie, vreugde en vrede, nodigen wij je uit om op zaterdag 17 november van 14 u tot 17 u samen aan tafel te zitten om hierover uit te wisselen en de ideeën en verlangens op elkaar af te stemmen zodat we concreet deze bewustzijnsgroeigroep kunnen uitwerken en vorm geven.

Plaats:De Witte Lelie, Pertendonckstraat 33, 2520 Broechem

Doelgroep: mensen die kiezen om meer bewust en liefdevol in het leven te staan en  die de bereidheid hebben om daarin te groeien, meer inzicht te verwerven en openstaan om anders, lees liefdevol met elkaar om te gaan.

Prijs: gratis. Iedereen brengt een versnaperingetje mee. Wij zorgen voor de thee en water.

Inschrijven is nodig, liefst vóór 10 november via  dewitteleliexrl @gmail.com
of GSM: 0494/456885 of 03/886 36 00

> Schrijf je nu in