Groepsademhaling

Healing Breathing is een veilige techniek van verbonden ademen die een krachtig helend effect heeft op lichaam en geest. Via de fysieke ingangspoort, brengt de verbonden ademhaling je tot in je onderbewuste om alle obstakels op te ruimen, te verwerken of naar het bewustzijn te brengen om ze bewust aan te pakken. De healing Breathing werkt ook reinigend en herstellend op energetisch niveau, de chakra’s worden hersteld en op elkaar afgestemd zodat de levensenergie zich vrij doorheen je lichaam kan bewegen, de meridianen worden gestimuleerd om te stromen, de aura wordt stevig gemaakt zodat je in je eigen energieveld kan blijven. Zo kom je opnieuw in contact met je authentieke Zelf. Je komt als het ware thuis bij jezelf. Bij jezelf vind je ook alle antwoorden op de vragen die je hebt in het leven. 

In groep ademen versterkt het effect, het bundelt de energie. In de groep kan er ook een zeer mooie, ondersteunende uitwisseling plaatsvinden. Bovendien word je intensief en liefdevol begeleid om je processen vlot te laten verlopen.

Wanneer? Vrijdag 20 september en 22 november van 9u30 tot 12u

Plaats:De Witte Lelie, Pertendonckstraat 33, 2520 Broechem

Begeleiding: Reinhilde Dillen

Doelgroep: mensen die al kennis gemaakt hebben met de healing breathing en deze ervaring willen verder verdiepen

Prijs: 45 € per sessie

Meebrengen: matje, dekentje, drie kussens en warme sokken. Doe gemakkelijke, losse kledij aan.

Inschrijven is verplicht vóór 18 september , respectievelijk 19 november vermits we de groepen beperken tot maximaal 5 personen.
Vermeld je naam, email en telefoonnummer.

Info:  dewitteleliexrl @gmail.com
of GSM: 0494/456885 of 03/886 36 00

> Schrijf je nu in