Hooggevoeligheid als Kracht, groeigroep

Hooggevoeligheid als Kracht

Ontdek de kwaliteiten van je hooggevoeligheid

Wat is hooggevoeligheid?
Hooggevoeligheid is een grotere ontvankelijkheid voor innerlijke en uiterlijke signalen.
Het wordt dikwijls als hinderlijk ervaren.

Is hooggevoeligheid een vloek of een zegen?
Ervaar je jouw hooggevoeligheid als een last? Ga je eronder gebukt omdat je je anders voelt en anders reageert dan de ander? Vind je het moeilijk om je te handhaven in deze haastige, nerveuze wereld met een overaanbod aan prikkels?
Heb je al eens bedacht dat jouw gevoeligheid juist jouw kracht is? Dat jij veel ruimer waarneemt, veel creatiever bent, dat je een sterke intuïtie hebt die je overal doorheen helpt, dat jij krachtig kan manifesteren? Heb jij jouw gaven al ontdekt die jouw hooggevoeligheid meebrengt?

In de groeigroep gaan we samen op weg om de kracht van onze hooggevoeligheid te ontdekken en leren we de hooggevoeligheid als kwaliteit te gebruiken.

Interactieve groeigroepen
We wisselen zeer sterk uit met elkaar want met onze gevoeligheid en ervaringen daarrond kunnen we ook in de groep een positieve bijdrage leveren. Door met elkaar uit te wisselen, krijgen we heel veel inzichten en bruikbare tips mee.

Naar buiten treden met je eigen kwaliteiten.
We groeien samen in het durven naar buiten komen met wie je bent en je vlot en assertief te uiten. Veel hooggevoelige mensen hebben daar veel moeite mee.

Praktische oefeningen voor het dagelijkse leven.
We geven praktische tools en oefeningen die de deelnemers zich kunnen eigen maken in het alledaagse leven om met hun Hooggevoeligheid vlot om te gaan en te functioneren in deze wereld.

Verbondenheid met lotgenoten brengt erkenning mee en de ontdekking dat je niet alleen bent. Eindelijk ervaren we een thuiskomst gevoel. Samen kunnen we onze krachten bundelen om een positief verschil te maken in de wereld.

 

Getuigenissen:

“Sinds ik de groepssessies van’ hooggevoeligheid als kracht’ volg , sta ik veel dichter bij mezelf en leer ik anders om te gaan  met mijn emoties, mijn ademhaling, mijn lichaamstaal. Ik kan veel beter omgaan met de moeilijkheden en beslommeringen die dagelijks opduiken in mijn leven. Ik heb met andere woorden een verfrissende nieuwe kijk gekregen op het leven. 
Via eenvoudige oefeningen en tips die ik nu regelmatig toepas, sta ik veel evenwichtiger in het leven. Ik heb vooral geleerd tijd te maken voor mezelf en dit delen via de anderen van de groep  geeft een ongelooflijk goed gevoel. Je ontmoet mensen op een andere manier! De ontmoetingen zijn heel Waardevol en Liefdevol!
Bedankt  Reinhilde!”
Stef

“Ik wil je bedanken voor de unieke ervaring en de tools die je hebt aangereikt. Hierdoor heb ik niet enkel een manier gevonden om meer rust in mezelf te creëren, maar ook een weg om de nadelen en de emotionele druk die een hsp vaak ervaart om te buigen naar iets positief. Bedankt.”
Wendy

“Hartelijk bedankt voor alles wat je ons gegeven hebt! Het was verrijkend, versterkend, gevoelig, met allerlei tips en tools en dat alles in een gezellige en aangename sfeer! Hopelijk komt er nog meer….”
Tine

Veel geleerd, toffe mensen, leuke avonden. Dank u wel voor deze bijeenkomsten.”
Magda

“Helemaal overtuigd was ik in den beginne niet helemaal.
Gaandeweg is mijn revolte toch verdwenen en is er een zeer mooie verandering ontstaan. Met vallen en opstaan. Ja, ik werd weer hard geconfronteerd met “het voelen” in al zijn facetten.
Dank je wel om me op weg te helpen. Het doet deugd gelijkgezinden te vinden. Een welgemeende MERCI! ”
Karen

“Dank je wel voor de bijeenkomsten. Een schitterend idee! Ik heb er deugd aan gehad.”
Chantal

Wanneer: elke derde woensdag van de maand van 19u30 tot 22u00

Start: 16 oktober 2019

Waar? De Witte Lelie, Pertendonckstraat 33, 2520 Broechem

Begeleiding: Reinhilde Dillen

Prijs: 180 € voor het hele traject van 9 avonden

info avond: woensdag 18 september van 20u tot 22u in De Witte Lelie, Pertendonckstraat 33, 2520 Broechem
inkom gratis.
Vermits het een groeitraject is, is het de bedoeling om gans het traject te volgen.